Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCătălin Tiuch (PSD) despre ”colaborarea” tuturor parlamentarilor de Timiș: Eu sunt de...

Cătălin Tiuch (PSD) despre ”colaborarea” tuturor parlamentarilor de Timiș: Eu sunt de acord! Nu se poate! VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre motivele pentru care Guvernul României ”ignoră” Timișul și Timișoara pare a fi lipsa de ”coeziune” a parlamentarilor acestui județ, trimiși în Camera Deputaților și Senat să apere interesele alegătorilor lor, în primul rând.

Astfel, nu odată am auzit despre proiecte PSD nesusținute de vechiul PDL, inițiative bune ale mebrilor PNL, care nu au fost votate pozitiv de cei din PSD și tot așa un lanț al slăbiciunilor, care nu face bine în niciun caz alegătorilor din județul Timiș. Își mai aduce aminte cineva despre proiectul de reabilitare al Gării de Nord de acum câțiva ani? Ei bine, exista un proiect căruia i-au fost puse bețe în roate tocmai de parlamentarii de Timiș, din ”tabăra” opusă, ceea ce, în niciun caz nu a fost în interesul niciunui cetățean de rând!

La fel se întâmplă și în ziua de azi, când, parlamentarii de Timiș mai degrabă își pun bețe în roate, în loc să-și unească forțele pentru ca județul nostru să beneficieze de finanțare guvernamentală pentru proiecte importante și atât de necesare, cum ar fi Centrul Intermodal de la Remetea Mare, autostrada Timișoara-Moravița (care să lege România de Serbia, vecinii noștri anunțând deja intenția de a construi o autostradă de la Belgrad înspre Timișoara), dar și interese de ordin local: închiderea Inelului de Centură a Timișoarei, construirea unui bazin olimpic de înot, a unui stadion modern de capacitate mare, a Sălii Polivalente de 15.000 de locuri promise de fostul tandem USL (?!) în perioada în care PNL (facțiunea istorică a partidului) și PSD ”coabitau”, dar și multe, multe altele.

Deși recunoaște cu jumătate de gură că acest lucru ”nu se poate”, deputatul PSD Cătălin Tiuch, ar fi de acord să facă front comun cu ”rivalii” noului PNL pentru binele timișenilor și al timișorenilor. ”Eu sunt de acord! În momentul în care nu faci lucrul ăsta în Parlament… Eu cât am putut și a ținut de mine am făcut! Eu am venit cu o mână întinsă”, spune Tiuch, care consideră că aceasta este o cale bună de a ”izbuti” în ceea ce privește viitorul acestei regiuni.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UABScOLMbqc&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

  1. Cum poti spune ca nu se poate cand nici nu ati incercat?
    Avetii mii lei pe luna venituri, indrazniti si scoate-ti fiecare cate 1000 de lei pe luna din buzunar si organizati dezbateri cu societatea civila pe teme de interes comun si atunci, decidem noi daca se poate sau nu. Asa e simplu, „nu se poate, eu am incercat” daca deschizi manualul de comunicare politica, la sectiunea Tips&Tricks gasesti si lectia asta.
    Hai fa un efort si onest, esti tanar si mai vrei un mandata, chiar nu puteti sa va lepadati de obiceiurile celor vechi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt puternic pentru județul Timiş și...

Donație de aproape 120.000 de euro pentru mamele victime ale violenței în familie! Gestul impresionant al unor timișeni

Gest impresionant făcut de doi timișeni care au donat Consiliului Județean un imobil, împreună...