Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FABULOS! Un copil de numai 14 ani, din Timișoara, a cântat la pian deși e ORB! Vezi cum a interpretat ”Let it be”, la Românii au talent! VIDEO

- Advertisement -

Un copil din Timișoara a făcut-o pe Andra să exclame că ”Mi-ar face mare plăcere să cântăm împreună această melodie sensibilă, odată!”, la prima ediția a noului sezon al show-ului Românii au talent, de pe Pro Tv, emisiune concurs care a revenit pe micile ecrane vineri, 13 martie.

Puștiul, a intrat pe scenă cu ajutorul lui Smiley, pentru că, deși are o vârstă extrem de fragedă, doar 14 ani, este orb. Odată ajuns în fața instrumentului muzical, Vlad a început să cânte la pianul electronic emoționând întreaga asistență, dar și pe cei patru jurați.

Nu doar Andra a fost încântată de ceea ce-a ascultat, publicul aplaudându-l pe Vlad în picioare, în timp ce toți cei patru jurați au fost de părere că timișoreanul să acceadă în faza următoare a concusrului cu patru de ”DA”.

Înainte ca Vlad să părăsească scena, puștiul a mai avut o dorință. ”Aș mai dori încă ceva: vreau să vă cunosc pe fiecare în parte” a spus Vlad, după care toți cei patru jurați s-au ridicat de la pupitrul lor și s-au îndreptat înspre scenă pentru a-l saluta și încuraja pe băiat.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore