Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Razie cu PERIPEȚII! Polițiștii rutieri din Timișoara, cu etilotestu’ pe șoferii care ieșeau din club! De ce le-au fugit unii de sub nas FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Sâmbătă, 14 martie 2015, în jurul orei 3:00, polițiștii de circulație din Timișoara au efectuat o razie la nivelul orașului Timișoara, fiind luați în vizor cei care petrec noaptea în cluburile din orașul de pe Bega și mai apoi, după ce au consumat băuturi alcoolice, se urcă la volanul mașinilor pentru a merge acasă, sau în alte cluburi.

Așa cum era de așteptat, în cele trei ore cât a durat acțiunea, oamenii legii au constatat 3 infracțiuni. 11 șoferi au primit sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 8.000 de lei. 10 șoferi au rămas fără permisul de conducere, acesta fiind reținut în vederea suspendării. Dintre acestea, 9 au fost reținute de la șoferii care au consumat băuturi alcoolice și mai apoi s-au urcat la volan, în timp ce un permis a fost reținut pentru depășirea vitezei regulamentare. Totodată, în cadrul acestei acțiuni, oamenii legii au mai reținut și un certificat de înmatriculare.

Din păcate pentru oamenii legii, aceștia au întâmpinat și dificultăți în unele cazuri. Câțiva dintre șoferii trași pe dreapta au încetinit în momentul în care agenții le-au făcut semnalele specifice opririi, iar în momentul în care dădeau semne că se opresc, au călcat brusc pedala de accelerație și s-au făcut nevăzuți. De specificat este faptul că șoferii ”fugari” au numai ”bolizi” comparativ cu autospecialele polițiștilor, însă aceștia au reușit să rețină numerele de înmatriculare în toate cazurile.

Acest lucru scoate în evidență, încă o dată, incompetența cu care s-a confruntat Inspectoratul de Poliție Județean Timiș în ultimii ani, la nivelul conducerii, prin faptul că oamenii legii au fost dotați numai cu mașini ”slabe”, iar cele ”tari”, pentru că există și așa ceva, sunt puține și sunt ținute pentru… nu știm nici noi pentru ce! Parcul auto al IPJ Timiș numără 350 de mașini, cel puțin pentru atâtea se plătește anual câte o poliță RCA, însă ne întrebăm câte dintre ele sunt în permanență funcționale și de ce sunt încheiate aceste polițe pentru vehiculele care nu sunt utilizate și doar stau prin garaje.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qiB8IBCrbpw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore