Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nepot de primar PSD, prins de polițiști în trafic, rupt de beat, a trecut la AMENINȚĂRI VIDEO

- Advertisement -
Sâmbătă, 30 mai 2015, în jurul orei 5:00 dimineața, pe Calea Martirilor din Timișoara, un tânăr aflat la volanul unui autoturism Audi A6, a fost la un pas mic de a urca cu mașina pe scuarul de la trecerea de pietoni aflată la intersecția cu strada Dr. Ioan Mureșan, însă a reușit să-l evite călcând violent pedala de frână.

Un echipaj de poliție aflat în patrulare în apropiere de locul respectiv l-a oprit pentru a-l verifica, oamenii legii constatând cu această ocazie că șoferul, Alexandru Damian, student al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, a consumat băuturi alcoolice, acesta fiind singur în mașina din care ieșea un miros puternic de alcool. Polițiștii l-au testat imediat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcolemie de 0,77 mg/l în aerul expirat.

Prins cu mâța-n sac, tânărul student a fost luat la întrebări de polițiștii, care au aflat că șoferul a consumat câteva pahare de whiskey, dar și vreo două de vodkă, în clubul Heaven, de unde venea. Văzând că polițiștii îl iau în serios și îi întocmesc dosar penal, Damian a trecut la amenințări la adresa polițiștilor, spunându-le acestora că el este nepotul primarului comunei Teregova (Caraș-Severin), Romulus Marius Damian – mai mare în PSD Caraș, dar și că ”se știe” cu comisarul șef Nicolae Boia, fostul șef de la Secția 3 Poliție Timișoara, acutalmente șef de la ”Arme și muniții”. Precizând că unchiul său va ajunge șef peste PSD Caraș, Damian cel mic a pus mâna pe telefon și l-a apelat pe comisarul Boia, care, numai când l-a auzit pe tânărul student la drept că este matrafoxat i-a și închis telefonul în nas.

Șoferul a refuzat inițial să semneze procesul verbal, însă la vederea camerei video s-a conformat la spusele polițiștilor, acesta reunțând să mai fie ”tare-n gură” odată cu apariția reporterului Vocea Timișului. Damian a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, acolo unde i-au fost prelevate probe de sânge, după care a fost înștiințat de oamenii legii că a fost trecut la categoria pietoni, moment în care polițistul i-a urat o zi bună, fiind liber să plece, însă Damian a confundat mașina de Poliție cu un taxi… (vezi video).

Cei doi polițiști care formează echipajul ce nu s-au lăsat intimidați de amenințările cu politicieni și șefi din cadrul IPJ Timiș, sunt în subordinea comisarului șef Dumitru Domășnean, cel care conduce Poliția Rutieră a Municipiului Timișoara, oamenii legii dând dovadă că au cam trecut vremurile când ”șmecherașii” din politichia autohtonă puneau mâna pe telefon și rezolvau totul cu un apel către comisarii Bolbos și Crăciunescu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=_irW8qFdQ3Y&list=UUKtfvTYfqemOwROEMvQM-Aw&index=708]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore