400.000 de lei din 509 amenzi date de poliţiştii din Timiş. Vezi cine au fost cei vizaţi

- Advertisement -

Peste 370 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în ultima săptămână pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

În acţiuni, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R., iar împreună, în perioada 16 – 22 noiembrie 2013, au efectuat 822 controale, pe raza întregului judeţ, 67 dintre acestea fiind la societăţi comerciale, 124 la persoane fizice şi 631 la mijloacele de transport.

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 509 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 400.000 de lei. Oamenii legii au constatat şapte infracţiuni, dintre care trei la Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Acţiunea a fost declanşată, la nivel naţional, la data de 1 septembrie, scopul acesteia fiind asigurarea stabilităţii şi competitivităţii mediului de afaceri şi a pieţei muncii, prin prevenirea şi combaterea infracţiunilor ce afectează bugetul de stat, a ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, depozitării, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img