Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şoferi, atenţie la radare!! Respectaţi regulile de circulaţie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

În perioada 26-28 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciul Ordine Publică vor acţiona pentru reducerea riscului rutier şi pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În intervalul orar 08:00-12:00 şi 15:00-19:00 se vor efectua razii pe drumurile ce prezintă risc rutier ridicat, respectiv pe D.N.6 şi tronsonul  Jena-Cenad, D.N.59,  D.N.59/C, D.N. 68/A, D.J.691 şi D.J.592.

Poliţiştii vor folosi toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate în dotare.

Cauzele principale ale accidentelor sunt indisciplina pietonală (42 accidente), neacordare prioritate de trecere vehicule (32 de accidente) şi viteză neadaptată la condiţiile de drum şi trafic (25 accidente).

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare