Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taximetriştii timişoreni, luaţi la bani mărunţi de Poliţia Rutieră împreună cu inspectorii de la R.A.R.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Unele taximetre din Timişoara par să consume cărbuni, sau alte materiale combustibile în loc de GPL, că de alţi combustibili nu prea se mai pune problema în domeniul taximetriei locale. Ba mai nou, cei cu maşini diesel, mai folosesc şi ulei rafinat cumpărat de pe rafturile hypermarket-urilor locale, fiind mai ieftin decât motorina (acest aspect nu pare valabil şi la activitatea de taximetrie, dar nu se ştie), dar toate astea au consecinţe. Emisii de CO2 la un cu totul alt nivel, fum dens pe ţeava de eşapament, ba chiar şi miros de cartofi prăjiţi, în cazul celor mai „uleioşi”.

Pentru toate acestea, Poliţia Rutieră, alături de cei de la Registrul Auto Român (RAR), au demarat o acţiune, marţi, 13 mai – ghinionistă pentru cei a căror maşini nu sunt tocmai conforme cu normele de poluare.

Ei bine, toţi taximetriştii care au trecut astăzi pe lângă fosta Fabrică de Ţigarete Timişoara, mai precis pe Strada Gheorghe Pop de Băseşti, au fost opriţi în trafic pentru a trece prin „filtrele” profesionale ale celor de la RAR, iar cei care au fost descoperiţi cu nereguli, care au lăsat oamenii legii în nori de fum înnecăcios, au fost sancţionaţi.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare