AcasăStiriSocialPeste 870 de amenzi de la poliţiştii rutieri, în zilele de weekend,...

Peste 870 de amenzi de la poliţiştii rutieri, în zilele de weekend, în judeţul Timiş

În perioada 16-18 august 2013, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturii alcoolice şi nerespectării normelor legale privind viteza de deplasare.

Astfel, oamenii legii au întocmit 21 de dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu posedau permise de conducere, sau care conduceau autovehicule neînmatriculate. Aceltia au aplicat nu mai puţin de 871 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 571 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 106 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 44 de permise de conducere, pentru conducerea autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, conducerea unor autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. În afara acestora au mai fost retrase şi patru certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice.
În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Totodată, vor acţiona conform Planului de Operaţiuni Tispol, în cadrul campaniei preventive “SPEED”, în scopul combaterii încălcării normelor legale privind regimul de viteză de către conducătorii auto, români şi străini, inclusiv cei care execută transporturi comerciale de călători şi mărfuri, de orice tip, pe rute interne şi internaţionale.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente