Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

869 de amenzi aplicate în ultimele zile pe șoselele Timișului. Ce ”vânează” polițiștii, în weekend

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii rutieri din județul timiș au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente, în perioada 30 martie – 2 aprilie 2015.

În cele patru zile, au fost întocmite 14 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 869 de sancţiuni contravenţionale, 337 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 119 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Pe lângă sutele de șoferi, au fost sancţionaţi și 138 de pietoni.

Oamenii legii au reţinut în vederea suspendării 54 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitele legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare