Alexa, la debutul în PLAY-OFF: ”Să începem cu dreptul, să câștigăm”. De ce se teme de jocurile rămase

- Advertisement -

”Sâmbătă începe play-off-ul, sunt zece meciuri contra celor mai bune echipe din seria noastră. Vor fi meciuri tari, am jucat cu fiecare în parte de două ori, cunoaștem destul de bine formațiile ce le vom întâlni. Referitor la Olimpia, este o echipă care ne-a pus probleme la meciul de la ea acasă. Sătmărenii au experiență, au jucători care au evoluat în Liga I. Este foarte important să începem acest play-off cu trei puncte, deoarece fiecare victorie are o valoare mai mare. Repet, ne așteaptă meciuri tari și este foarte important să câștigăm sâmbătă” a spus antrenorul principal al timi;orenilor, ]naintea jocului contra echipei din Satu Mare.

Dan Alexa susține că elevii săi au o revanșă de luat după, jocul din etapa a XX-a, când meciul s-a terminat indecis, 0-0. ”Știam ce meci mă așteaptă la Satu Mare, din punctul meu de vedere a fost un punct câștigat. Ne trebuie cele trei puncte, e important să păstrăm distanța de șase puncte. E important să începem cu dreptul. Trebuie să facem totul ca să câștigăm”, a explicat tehnicianul de pe banca timișorenilor.

”Chirurgul” a afirmat din nou că se teme de arbitrajele părtinitoare cu care s-au confruntat elevii săi. ”În general, nu doar la acest meci, îmi doresc să avem arbitraje corecte. Din păcate, nu avem parte de așa ceva. Sigur, sunt arbitri care greșesc, tineri, de perspectivă, eu înțeleg asta. Dar îmi doresc să fie corecți. Într-adevăr, arbitrii sunt suspendați, opriți de la delegări după meciurile noastre, întocmim memorii, dar asta nu ne încălzește cu nimic. Dacă numai în două meciuri se acordau penalty-urile care au fost clare, diferența de puncte era mai mare. E drept, puteam rata și penalty-urile în cauză, dar totuși o lovitură de pedeapsă este un avantaj. Se face o comisie, se analizează, arbitrii sunt opriți de la delegări, se dovedește că au greșit… Parcă deja să primim un penalty a devenit o Fata Morgana pentru noi!”, a spus, revoltat, Dan Alexa.

Primul meci din play-off, Poli Timișoara – Olimpia Satu Mare, se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Dan Păltinișanu, iar Alexa nu va putea conta pe accidentații Smaranda și Popescu, precum și pe Nikiema, aflat încă în Portugalia pentru a-și rezolva problemele legate de documente.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare