Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportŞunda vrea "un rezultat bun" la Botoşani. Vezi cu câţi fotbalişti "atacă"...

Şunda vrea „un rezultat bun” la Botoşani. Vezi cu câţi fotbalişti „atacă” Moldova

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă vine weekend-ul se apropie o nouă etapă a Ligii I la fotbal. Timişorenii de la Poli se deplasează în Moldova, unde vor da piept tot cu o nou-promovată în primul eşalon, FC Botoşani. Echipa moldavă s-a impus în tur, pe „Dan Păltinişanu”, cu scorul de 1-0, motiv pentru care bănăţeii speră să obţină cel puţin un punct din această etapă.

”Ne aşteaptă un joc cu o echipă care luptă pentru părăsirea ultimelor locuri din clasament. La începutul sezonului, a fost lider mai multe etape, Botoşaniul a fost fără îndoială revelaţia campionatului în prima parte a acestuia. Echipa are în componenţă jucători cu mare experienţă şi care au evoluat la nivel foarte înalt. Dar noi suntem pregătiţi şi sunt convins că vom face tot ce e posibil să ne întoarcem cu un rezultat foarte bun, fiindcă avem mare nevoie de asta” a spus Aurel Şunda înainte de plecarea spre Botoşani.

Tehnicianul polist a făcut şi o scurtă radiografie a părţii secunde a clasamentului competiţiei interne, acolo unde se duce o luptă strânsă pentru evitarea retrogradării. ”De la Gaz Metan Mediaş (locul 9 în Liga I – n.r.) în jos, orice meci dintre echipele din această zonă a clasamentului se poate considera de şase puncte. Două victorii consecutive te duc în prima jumătate a tabelei. În acelaşi timp, două eşecuri la rând te duc în zona nisipurilor mişcătoare” a concluzionat Şunda.

Poli nu se poate baza pe accidentaţii Ovidiu Petre şi Claudiu Belu, însă a deplasat totuşi un număr de 20 de jucători la Botoşani. Bănăţenii joacă împotriva celor de la FC Botoşani sâmbătă, 8 martie 2014, începând cu ora 14,00, pe stadionul Municipal. Jocul va fi transmis în direct de DigiSport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare