Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mâine, program redus la două casierii Aquatim. Vezi de ce

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Reducerea programului casieriilor pentru ziua de mâine înseamnă închiderea acestora la ora 15:00. Reducerea programului, în cele două casierii, este necesară pentru realizarea acţiunilor periodice de dezinsecţie şi deratizare, anunţă compania Primăriei Timişoara.

Birourile Relaţii Clienţi, Contracte şi Tehnic, de pe strada Treboniu Laurian, vor funcţiona de asemenea până la ora 15:00.

Clienţii Aquatim au, vineri, la dispoziţie, pentru plata facturilor, casieriile de pe străzile Oituz, nr. 3 şi Gavriil Muzicescu, nr. 3A, care vor funcţiona normal, între orele 8:00 şi 18:00.

Plata facturii se poate face de asemenea, la agenţiile băncilor BRD, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING, Raiffeisen Bank şi Unicredit Ţiriac Bank, la unităţile poştale informatizate din Timişoara, iar în restul localităţilor unde operează Aquatim, la toate ghişeele poştale şi la factorii poştali şi la orice magazin din reţeaua PayPoint, locaţii în care este necesară prezentarea facturii.

Detalii pentru plata prin virament găsiţi pe www.aquatim.ro la secţiunea Factura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...