Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Centrul Timisoarei BLOCAT complet! Traficul rutier se INCHIDE de doua ori timp de trei zile UPDATE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timișoara a anunțat că se impune măsura închiderii traficului rutier pe mai multe străzi din zona adiacentă Centrului Istoric, zonă în care se efectuează lucrări de reparații, motiv pentru care timp de trei zile nu se va putea circula cu mașina în arealul Bd. Revoluției 1989 – Bd. Ion I.C. Brătianu – str. Michelangelo.

Lucrările demarate de Primăria Timișoara în proximitatea Centrului Istoric al capitalei Banatului par să fi intrat pe ”ultima sută de metri”. Cel puțin asta poate fi concluzionat ca urmare a anunțului instituției, făcut public luni, 19 august 2019.

”Pentru executarea lucrărilor de așternere strat de uzură la obiectivul «Lucrări de reparații Bd. Revoluției 1989 – Bd. Ion I.C. Brătianu – strada Michelangelo», Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier în perioada 21.08.2019 – 23.08.2019 pe strada Martin Luther (foto), respectiv în perioada 23.08.2019 – 26.08.2019 pe strada Hector și în Piața I.C. Brătianu pe sectorul care face legătura între strada Popa Șapcă și Bd. Take Ionescu. ”, informează municipalitatea de pe Bega.

UPDATE: Primăria Municipiului Timișoara anunță și care sunt rutele ”libere” pentru trafic, în zona menționată: str. Popa Şapcă – Piaţa Mărăşti, relaţie de dreapta; str. Oituz – str. M. Luther, relație de dreapta; Bd. T. Ionescu – str. Popa Șapcã, o bandă de dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Iron man! Șobolanii din Parcul Civic au ros stâlpii de oțel de la felinarele plantate sub nasul și pe semnătura administrației Dominic Fritz

La începutul anului 2019, în mandatul lui Nicolae Robu, Primăria Timișoara a lansat licitația...