ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 130 de masini parcate neregulamentar au fost ridicate luna trecuta, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au făcut un ”bilanț” al lunii iulie și ne informează că au dispus ridicarea a 133 de autovehicule parcate ilegal, aplicând peste 2.200 de sancțiuni numai pe linie rutieră.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră acționează în continuare pe linia opririi și staționării neregulamentare a autovehiculelor, numai luna trecută fiind aplicate un nunmăr de 2.224 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002 republicată privind circulația pe drumurile publice. Cele mai multe dintre acestea se referă la oprirea sau staționarea autovehiculelor în zona indicatoarelor de oprire interzisă, pe trotuare, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, pe pistele de biciclete, în zonele în care blochează intrările în curți, parcări, instituții, pe căile de rulare a mijloacelor de transport în comun, pe spații verzi, în zonele pietonale sau au fost aplicate în cazul conducătorilor auto care au pătruns pe străzi cu accesul interzis.

În aceeași perioadă, la solicitarea polițiștilor locali, au fost ridicate de către lucrătorii Societății Drumuri Municipale (SDM) SA, un număr de 133 de autovehicule parcate neregulamentar. ”Astfel de situații au fost constatate în special pe pistele pentru bicicliști, dar și în locuri în care conducătorii auto nu țin cont de consecințele faptelor lor și blochează, prin parcarea neregulamentară, fie mijloace de transport în comun, fie accesul în diverse imobile, parcări etc. Reamintim faptul că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 de lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă”, transmit reprezentanții instituției.

Poliția Locală atrage totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea în locurile interzise pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea autovehiculelor.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore