Politia Locala descopera numarul ”ingrijorator” de drogati din parcurile Timisoarei

- Advertisement -

Cinci tineri au fost depistați de polițiștii locali consumând substanțe interzise pe o bancă, în Parcul Botanic din Timișoara.

”Popularea” parcurllor pe timp de noapte cu persoane care consumă substanțe interzise a devenit o ”modă” în Timișoara. Lipsa patrulărilor echipajelor de Poliție Locală, Poliție Națională, ori ale celor de la Jandarmerie au lăsat în ”plata Domnului” parcurile din capitala Banatului, iar consecințele pot fi zărite seară de seară și noapte de noapte în mai toate parcurile orașului care va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021.

Pentru că mai departe de ”centru” nu mai există lege, sau, mai bine spus ”oameni ai legii”, polițiștii locali aflați în patrulare în acest weekend, în zona centrală a municipiului, se laudă cu o ”captură consistenă”, de pe o bancă din Parcul Botanic, acolo unde un grup de tineri care aveau un comportament agitat, erau gălăgioși și consumau băuturi alcoolice. Unul dintre cei cinci tineri, la observarea patrulei, a încercat să ascundă ceva sub bancă. Toți au fost legitimați, constatându-se că au vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, cu domiciliul în Timișoara, Arad și Reșița. Unul dintre aceștia avea asupra sa un plic din nylon care conținea substanțe vegetale de culoare verde, despre care a declarat că este canabis.

”În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În ultima perioadă tot mai mulți tineri sunt depistați pe străzile Timișoarei consumând tot felul de substabțe interzise și, deși numărul acestora a scăzut față de anul trecut, fenomenul rămâne îngrijorător. Cei mai mulți dintre acești tineri sunt depistați în special în parcuri, dar și în zonele de cartiere între blocuri, precum și în zona centrală”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare