Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politia Locala descopera numarul ”ingrijorator” de drogati din parcurile Timisoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cinci tineri au fost depistați de polițiștii locali consumând substanțe interzise pe o bancă, în Parcul Botanic din Timișoara.

”Popularea” parcurllor pe timp de noapte cu persoane care consumă substanțe interzise a devenit o ”modă” în Timișoara. Lipsa patrulărilor echipajelor de Poliție Locală, Poliție Națională, ori ale celor de la Jandarmerie au lăsat în ”plata Domnului” parcurile din capitala Banatului, iar consecințele pot fi zărite seară de seară și noapte de noapte în mai toate parcurile orașului care va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021.

Pentru că mai departe de ”centru” nu mai există lege, sau, mai bine spus ”oameni ai legii”, polițiștii locali aflați în patrulare în acest weekend, în zona centrală a municipiului, se laudă cu o ”captură consistenă”, de pe o bancă din Parcul Botanic, acolo unde un grup de tineri care aveau un comportament agitat, erau gălăgioși și consumau băuturi alcoolice. Unul dintre cei cinci tineri, la observarea patrulei, a încercat să ascundă ceva sub bancă. Toți au fost legitimați, constatându-se că au vârste cuprinse între 22 și 27 de ani, cu domiciliul în Timișoara, Arad și Reșița. Unul dintre aceștia avea asupra sa un plic din nylon care conținea substanțe vegetale de culoare verde, despre care a declarat că este canabis.

”În acest caz s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În ultima perioadă tot mai mulți tineri sunt depistați pe străzile Timișoarei consumând tot felul de substabțe interzise și, deși numărul acestora a scăzut față de anul trecut, fenomenul rămâne îngrijorător. Cei mai mulți dintre acești tineri sunt depistați în special în parcuri, dar și în zonele de cartiere între blocuri, precum și în zona centrală”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...