ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Drumarii din Timis, apeluri DISPERATE la inconstientii care intra pe contrasens pe autostrada

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara lansează, frecvent, apeluri către șoferii care intră ”accidental” pe contrasens pe autostradă, sau către șoferii care observă aceste fapte, datorită frecvenței tot mai mari a celor care încalcă legea prin această metodă.

DRDP Timişoara a ajuns în situația în care, o dată la câteva zile postează, prin intermediul paginii de Facebook a instituției, un mesaj de atenționare pentru șoferii care intră pe contrasens pe autostradă, dar care îi privește și pe cei care asistă la aceste fapte.

”ATENȚIE!

Pentru cei care intră accidental pe contrasens pe autostradă:

  • Trageți imediat pe banda de urgență care în această situație se află în stânga dvs!
  • Aprindeți pozițiile și avariile!
  • Sunați la 112, anunțați pe ce autostradă sunteți și la ce km și cereți să fiți ajutat de poliție și de cei de la drumuri să reveniți pe sensul normal de mers!
  • Nu continuați deplasarea pe contrasens!
  • Nu încercați să întoarceți!

Pentru cei care observă autovehicule care se deplasează pe contrasens:

  • Sunați imediat la 112!
  • Simpla filmare a evenimentului și postarea lui pe Facebook nu remediază problema!

Circulația pe contrasens produce de cele mai multe ori accidente grave care duc la decesul celor implicați!”, este mesajul care apare pe pagina DRDP Timișoara, o dată la câteva zile.

Postarea vine cu o frecvență ridicată ca urmare a repetării acestor fapte o dată la câteva zile, dar și care a faptului că șoferii care asistă la acest gen de situații preferă să-i filmeze cu telefonul pe cei care încalcă legea în loc să apeleze numărul de urgență 112, pentru ca cei care intră pe contrasens să fie ”extrași” cât mai repede și sancționați pentru fapta lor inconștientă.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore