ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli ”mută” repede! Cânu revine în Banat în locul lui Șeroni. Ce spune Timofte despre noul preparator fizic

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După aproape sigura înregimentare a primelor două transferuri, brazilianul Eduardo și sârbul Stavric, un alt fotbalist este cu un picior în echipa lui Alexa. ”Stavric și Eduardo vor semna contracte cu noi în cel mai scurt timp” a confirmat președintele de la Poli Timișoara, luni, la reunirea alb-negrilor. care a mai precizat că Șeroni vrea să plece de la Poli, în locul său fiind șanse ca din toamnă să evolueaze un alt fost jucător la Poli, în ”era” Iancu, Gabriel Cânu.

Timofte a confirmat faptul că noul preparator fizic a fost adus pe Bega după discuții purtate de conducerea clubului cu Cosmin Contra – antrenorul celor de a Getafe (Spania). ”Despre Jorge Alvarez sunt referințe foarte bune. Dan Alexa a fost la Madrid, noul preparator fiind adus după consultări cu un timișorean get-beget, Cosmin Contra. Alvarez a activat la nivel înalt, momentele sale de referință fiind cele de la Celta Vigo și Real Madrid B” a explicat Timofte.

Singurul timișorean care a primit o ofertă de transfer a fost Claudiu Belu, însă clubul bănățean a considerat derizorie suma oferită pe fundașul lui Poli, astfel că tânărul din apărarea timișoreană rămâne, deocamdată, sub comanda lui Alexa. ”Am avut o ofertă pentru Claudiu Belu, dar era în valoare de 150.000 de euro, de la o echipă din prima ligă din România. Chiar dacă jucătorii români sunt supraevaluați, nu puteam fi de acord cu această variantă. Îi va prinde bine lui Belu încă un an aici” a mai spus ”Tim”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore