Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli ”mută” repede! Cânu revine în Banat în locul lui Șeroni. Ce...

Poli ”mută” repede! Cânu revine în Banat în locul lui Șeroni. Ce spune Timofte despre noul preparator fizic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După aproape sigura înregimentare a primelor două transferuri, brazilianul Eduardo și sârbul Stavric, un alt fotbalist este cu un picior în echipa lui Alexa. ”Stavric și Eduardo vor semna contracte cu noi în cel mai scurt timp” a confirmat președintele de la Poli Timișoara, luni, la reunirea alb-negrilor. care a mai precizat că Șeroni vrea să plece de la Poli, în locul său fiind șanse ca din toamnă să evolueaze un alt fost jucător la Poli, în ”era” Iancu, Gabriel Cânu.

Timofte a confirmat faptul că noul preparator fizic a fost adus pe Bega după discuții purtate de conducerea clubului cu Cosmin Contra – antrenorul celor de a Getafe (Spania). ”Despre Jorge Alvarez sunt referințe foarte bune. Dan Alexa a fost la Madrid, noul preparator fiind adus după consultări cu un timișorean get-beget, Cosmin Contra. Alvarez a activat la nivel înalt, momentele sale de referință fiind cele de la Celta Vigo și Real Madrid B” a explicat Timofte.

Singurul timișorean care a primit o ofertă de transfer a fost Claudiu Belu, însă clubul bănățean a considerat derizorie suma oferită pe fundașul lui Poli, astfel că tânărul din apărarea timișoreană rămâne, deocamdată, sub comanda lui Alexa. ”Am avut o ofertă pentru Claudiu Belu, dar era în valoare de 150.000 de euro, de la o echipă din prima ligă din România. Chiar dacă jucătorii români sunt supraevaluați, nu puteam fi de acord cu această variantă. Îi va prinde bine lui Belu încă un an aici” a mai spus ”Tim”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare