Un sârb și un BRAZILIAN, primele transferuri de la Poli Timișoara, pentru Liga a II-a. Noul PREPARATOR fizic a trecut pe la Real Madrid

- Advertisement -

Luni, 7 iulie 2014, la ora 9:00, a avut loc reunirea elevilor lui Dan Alexa, sub comanda fostului căpitan al Politehnicii Timișoara. Conform anunțurilor făcute de președintele clubului alb-negru, încă de săptămâna trecută, Ioan Timofte nu a stat cu mâinile în sân pe perioada scursă de la încheierea competiției interne și retrogradarea echipei, ”Tim” fiind conectat permanent la ceea ce și-a pus în plan, și anume aducerea a câtorva jucători cu care echipa să promoveze fără dificultăți încă după primul sezon de ”B”.

La reunirea echipei, doi fotbaliști ”noi” au fost anunțați deja ca și primele două transferuri certe pentru bănățeni, urmând ca aceștia să facă vizita medicală, după care să semneze contractele cu timișorenii. Este vorba despre un sârb și un brazilian. Milan Stavric a evoluat ultima dată la Radnik Surdulica, în liga a doua sârbă, și brazilianul Carlos Eduardo – fost component al echipei secunde de la Sporting Braga, cei doi urmând să semneze în cursul acestei săptămâni.

Stavric are 27 de ani și 1,86 m înălțime, evoluând pe postul de atacant. Sârbul a mai trecut pe la echipe cu numa, ca Slavia Sofia (Bulgaria), dar și pe la FK Radnicki Pirot, FK Radnicki Nis (ambele din Serbia), Red Star Waasland, RC Mechelen sau Royal Antwerp (Belgia). ota de piață a atacantului este de circa 150.000 de euro. Brazilianul Carlos Eduardo evoluează pe postul de mijlocaș și are doar 21 de ani. Acesta a fost legitimat ultima dată la Sporting Braga B și s-a alăturat deja noilor săi colegi. De asemenea, sunt testați și jucătorii albanezi Alken Agaliu și Kristo Merko.

O altă noutate o reprezintă modificările aduse la nivel de conducere tehnică, acolo unde, alături de Dan Alexa, de astăzi, ”treaba” este făcută și de Sorin Vlaicu și Octavian Benga (de la centrul de copii și juniori ai clubului timișorean) și de antrenorul cu portarii Petru Țurcaș. Mai mult decât atât, de astăzi a venit și noul preparator fizic, fiind vorba despre spaniol Jorge Alvarez. Tehnicianul iberic are un CV consistent, activând în țara natală la Real Madrid B, Celta Vigo și Pontevedra, acesta fiind recomdat timișorenilor de Cosmin Contra pentru preluarea acestei funcții.

La primul antrenament de astăzi au lipsit, învoiți fiind, jucătorii Șeroni, Trandu, Keita și Ahmetovic, primul dintre aceștia nemaidorind să aibă niciun fel de contact cu echipa după ce Poli Timișoara a retrogradat în Liga a II-a. Jucătorii care au spus ”prezent” au fost: Pap, Nuno Claro, Belu, Scutaru, Bălace, Bocșan, Dragu, Bărbuț, Popovici, Petre, Poparadu, Dragomir, Nanu, Balaure, Morariju, Staicu, Szekely, Boldea și Hasani, dar și Todorov revenit după un sezon de împrumut la FC Caransebeș. De asemenea, la antrenament au participat și juniorii Rogoveanu și Buzdugan.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img