ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Naționala de fotbal și-a tras sponsor principal. Câți bani primește Federația

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parteneriatul cu Telekom marchează prima implicare a grupului pe piața sportivă sub noul brand și prevede bonusuri de performanță sportivă, aspect ce confirmă viziunea comună pe care o împărtășesc Federația Română de Fotbal și Telekom Romania despre ceea ce înseamnă evoluția fotbalului și a organizației suport care face jocul posibil.

”FRF urmărește consecvent obiectivul strategic de a asigura cele mai bune condiții pentru performanță tuturor echipelor reprezentative și tot sprijinul necesar echipei naționale de seniori în perspectiva Campionatului European din 2016 și a Campionatului Mondial din 2018”, anunță reprezentanții Federației.

“Federația Română de Fotbal primește astăzi alături un partener deosebit de important care împărtășește valorile și principiile pe care ni le-am asumat în drumul spre performanță. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei naționale de fotbal și, astfel, confirmă viziunea noastră privind dezvoltarea fotbalului din România. Sunt convins că ne vom bucura împreună de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” și îi vom face pe români să fie mândri de performerii ei! Bun venit, Telekom România, în familia fotbalului românesc!”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Parteneriatul dintre Federația Română de Fotbal și Telekom este valabil pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire pe alți doi. Odată cu semnarea acestui contract, după ce săptămâna precedentă a bifat un nou sponsor tehnic -Joma-. FRF își va rotunji veniturile cu 13 milioane de euro în patru ani, Federația având alți doi sponsori secundari: Bergembier și Bankpost.

Spre comparație, Bayern Munchen primește de la Telekom, pe patru ani (2013-2017), de peste 37 de ori mai mult decît FRF, adică 150.000.000 de euro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore