”Naționala” României și-a schimbat sponsorul tehnic cu câteva zile înainte de meciul cu Irlanda de Nord. Îți place cum arată?

- Advertisement -
România a renunțat la echipamentul realizat de ani de zile de cei de la Adidas. În condițiile în care tot mai multe federații și cluburi de fotbal aleg compania germană pentru ”îmbrăcarea” sportivilor, FRF a decis să nu mai continue cu același furnizor de echipament sportiv.

Astfel, în cadrul evenimentului de astăzi a fost prezentat și noul tricou oficial de joc pe care fotbaliștii echipei naționale îl vor purta la meciul cu Irlanda de Nord, din 13 iunie. Mihai Pintilii și Dragoș Grigore, ”tricolori” convocați la stagiul de pregătire de dinaintea partidei din preliminariile EURO 2016, însoțiți de antrenorul secund Ionuț Badea, au fost primii care au purtat noul echipament Joma.

”Îmi place mult echipamentul nou, e ușor, comod și arată bine. Sperăm să ne poarte noroc la meciul important din Irlanda de Nord și în drumul spre EURO 2016”, a declarat Mihai Pintilii.

”Federația Română de Fotbal se poziționează tot mai puternic drept un partener credibil și foarte atractiv pentru actorii importanți din mediul de business. Astăzi, avem bucuria să primim în familia echipelor naționale și a Federației Române de Fotbal încă un membru: compania spaniolă Joma devine sponsorul tehnic oficial al echipelor naționale de fotbal ale României. Le mulțumesc reprezentanților Joma pentru modul în care au colaborat cu noi în vederea semnării acestui parteneriat și le urez bun venit alături de noi!”, a punctat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Razvan Burleanu


Președintele FRF, Răzvan Burleanu (dreapta), alături de reprezentantul Joma Sport, Alberto López Gonzalez.

Foto: Niculae Profir/frf.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img