Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fotbalul din România, în DOLIU! Sport cu banderole negre și momente de reculegere, în toată țara

- Advertisement -

Ca urmare a Hotărârii Guvernului României prin care zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 au fost declarate Zile de Doliu Național în urma tragediei de vineri seara, Ministerul Tineretului și Sportului a emis un comunicat prin care solicită tuturor responsabililor de instituții, atât la nivel central, cât și la nivel teritorial și aflate în subordinea MTS, să se conformeze prevederilor legale cu privire la evenimente de această natură.

Ministerul recomandă tuturor responsabililor implicați în organizarea de evenimente de natură sportivă, culturale și de tineret să păstreze în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015 un moment de reculegere în memoria victimelor la începerea fiecărui eveniment, iar în cazul competițiilor sportive, participanții sunt obligați să concureze purtând banderolă neagră.

Federația Română de Fotbal a anunțat că toate cluburile înscrise în competițiile organizate de FRF au obligația de a păstra un moment de reculegere la începutul fiecărei partide de fotbal programate în zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie, iar jucătorii trebuie să poarte banderole negre.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore