Ca urmare a Hotărârii Guvernului României prin care zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie 2015 au fost declarate Zile de Doliu Național în urma tragediei de vineri seara, Ministerul Tineretului și Sportului a emis un comunicat prin care solicită tuturor responsabililor de instituții, atât la nivel central, cât și la nivel teritorial și aflate în subordinea MTS, să se conformeze prevederilor legale cu privire la evenimente de această natură.

Ministerul recomandă tuturor responsabililor implicați în organizarea de evenimente de natură sportivă, culturale și de tineret să păstreze în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015 un moment de reculegere în memoria victimelor la începerea fiecărui eveniment, iar în cazul competițiilor sportive, participanții sunt obligați să concureze purtând banderolă neagră.

Federația Română de Fotbal a anunțat că toate cluburile înscrise în competițiile organizate de FRF au obligația de a păstra un moment de reculegere la începutul fiecărei partide de fotbal programate în zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie, iar jucătorii trebuie să poarte banderole negre.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.