ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Incendiu în Pesac, lângă un magazin în care se aflau 20 de butelii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O casă din comuna Pesac a fost cuprinsă de flăcări, chiar în ziua în care focul a produs cea mai mare tragedie din ultimii ani în România. Clipele de groază au fost risipite de către pompieri după patru ore de luptă cu flăcările.

Imediat după izbucnirea incendiului la fața locului s-a deplasat Stația de Pompieri Sânnicolau Mare, cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 9 subofițeri și un ofițer. S-a constatat că incendiul se manifesta activ în interiorul locuinței pe o suprafață de 80 de mp, magazinul alimentar din apropiere fiind pus în pericol, mai ales că în interiorul său se aflau 20 de butelii!

Cauza din care se presupune că ar fi izbucnit incendiul este efectul termic al curentului electric. Din fericire nu au fost victime, însă toate bunurile din locuință au ars.

[AdSense-C]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore