La 11 noiembrie 2015 Universitatea Politehnica Timișoara va împlini 95 de ani de cânt a semnat actul de înființare a primei instituții de învățământ superior din Banatul românesc. De la crearea, de acum aproape 100 de ani și până acum, universitatea a dat societății românești aproape 120.000 de ingineri, zeci de brevete și invenții, precum și o consistentă zestre de soluții tehnice și de oportunități de afirmare.

Cu această ocazie, marți, în 3 noiembrie, de la ora 12.00 la Rectoratul UPT din Piața Victoriei nr. 2, la etajul 3, în Sala de Consiliu, dl. Prov. Univ. Dr. Ing. Viorel-Aurel Șerban va susține o conferință de presă și va prezenta evenimentele aniversare ale „Săptămânii Politehnicii”, care vor cuprinde și un buchet de acțiuni menite să marcheze tradițiile acestei instituții de învățământ, un veritabil brand bănățean, de altfel.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.