Valeriu-Rachita

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai mult din deplasarea de duminică de la Ghermănești, acolo unde întâlnește prima clasată, Sportul Snagov. Antrenorul alb-violeților vrea să profite de ”slăbiciunile” liderului.

Clasată pe ultimul loc, după 25 de etape, cu 14 puncte, Poli Timișoara nu renunță la lupta pentru rămânerea în eșalonul secund și speră să scoată un rezultat pozitiv contra primei clasate, Sportul Snagov. Sub comanda lui Valeriu Răchită, ”alb-violeții” au scos patru puncte în cele patru etape jucate în 2019.

Antrenorul bănățenilor a prefațat duelul programat duminică. ”Vom încerca să scoatem un rezultat bun. Îi ştiu perfect pe cei de la Snagov. Constituie un grup bun, un grup unit, un ax central foarte puternic. Le ştiu şi slăbiciunile! Sper ca jucătorii mei să înțeleagă asta când vom pregăti partida. Este un meci puţin atipic, pentru că întâlnesc o echipă la care am fost până în iarnă. Mă uit cu jind la ei că sunt pe primul loc, iar noi, din nefericire, suntem pe ultima poziție. Este rodul muncii și seriozității de care dau dovadă şi de asemenea, e rezultatul grupului unit pe care îl au în vestiar. Dar, va fi un meci de 90 de minute, am văzut partida lor cu Brăila, când au câștigat cu 1-0. Se poate întâmpla orice în Liga 2”, a spus ”Vivi” Răchită (foto), cel care în tur a lucrat la Sportul Snagov.

În partida din turul campionatului, Sportul a câștigat la Timișoara cu 2-1, după ce echipa din urbea de pe Bega a condus la pauză cu 1-0. Atunci, cele două echipe au fost pregătite de Ștefan Nanu, respectiv Laszlo Balint. Snagovenii au câștigat toate cele patru meciuri susținute în 2019.

Din lotul bănățenilor va lipsi Golda (suspendat) și Manolache, acesta din urmă fiind convocat la echipa națională Under 19 a României.

Sportul Snagov – Poli Timișoara se joacă duminică, 24 martie 2019, cu începere de la ora 13:00 și va fi transmis în direct de trei televiziuni: LookSport, TelekomSport și DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here