Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalVIDEO Realimentarea in zbor a avioanelor F-16 Fighting Falcon, filmata de Fortele...

VIDEO Realimentarea in zbor a avioanelor F-16 Fighting Falcon, filmata de Fortele Aeriene Romane

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ministerul Apărării Naționale (MApN) din România a publicat o înregistrare video spectaculoasă cu piloții Escadrilei 53 Vânătoare din cadrul Forțelor Aeriene Române, care au executat misiuni de realimentare în aer a avioanelor F-16 Fighting Falcon.

MApN a postat pe pagina oficială de Facebook a instituției o înregistrare video cu una dintre cele mai spectaculoase misiuni aeriene ”de pace” la care au participat piloții Forțelor Aeriene Române: realimentarea în aer a noilor avioane intrate în posesia României, F-16 Fighting Falcon.

Operațiunile s-au realizat cu un avion cisternă KC-135 Stratotanker, aparținând 100th Air Refueling Wing din cadrul USAFE (United States Air Forces in Europe), avion special destinat pentru realizarea realimentării în aer a avioanelor cu reacție, iar zborurile s-au executat la o altitudine cuprinsă între 7.000 și 10.000 de metri.

https://www.facebook.com/mapn.ro/videos/284955369066897/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare