ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deplasare ”facilă” pentru Poli. Liderul întâlnește ”lanterna roșie”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa cu numărul 15 o ”deplasează” pe Poli Timișoara la Caransebeș, acolo unde va întâlni echipa cu cea mai slabă situație în clasament. FC Caransebeș are opt înfrângeri consecutive, în ultimele partide jucate și ocupă locul 11, ultimul, în Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal. ”Gugulanii” au acumulat numai șase puncte în cele 13 meciuri jucate.

De partea cealaltă, Poli Timișoara este lider în cadrul aceluiași clasament, având 29 de puncte acumulate după 13 partide ale sezonului regulat. Alb-negrii au acumulat 20 de puncte din 24 posibile în ultimele opt partide, ultimele două jocuri terminându-le la egalitate.Timișorenii s-au impus în turul de pe ”Dan Păltinișanu” cu scorul de 2-1 în fața celor de la Caransebeș.

O victorie în partida de la Caransebeș ar ”betona” moralul elevilor lui Alexa, care nu au mai câștigat de trei etape, în timp ce câștigarea celor trei puncte ar echivala menținerea poziției de lider până în primăvară, indiferent de rezultatele celorlalte contracandidate la promovare, dar și de scorul din duelul cu principala contracandidată, Metalul Reșița, din etapa cu numărul 16.

FC Caransebeș – Poli Timișoara se dispută sâmbătă, 29 noiembrie 2014, cu începere de la ora 11:00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore