După ce cu câteva ore înaintea partidei atenţiona că acest meci va fi extrem de greu precizând, cu ajutorul unei postări pe Facebook, că susţinerea publicului va fi extrem de importantă, primarul Nicolae Robu a revenit pe aceeaşi reţea de socializare după încheierea partidei. Edilul-şef s-a declarat încântat de prezenţa unui număr atât de mare de fani în tribunele stadionului.

Conform datelor primarului, în tribune au luat loc aproape 22.000 de spectatori plătitori, cărora li se mai adaugă alte câteva sute de copii şi cei care au intrat fără a achita tichetul de intrare. Edilul felicită, din nou de la jucători şi staff tehnic, de la cel adinistrativ la galeria care a cântat mult mai mult şi mai bine decât în general, dar mai ales publicul.

„BRAVO POLI !
<<Dan Păltinişanu>> a fost din nou aproape plin! Noua Poli ne-a readus laolaltă pe noi, poliştii adevăraţi, în număr de peste 20 de mii (21 755)! Ne-am susţinut echipa cu sufletul la gură şi am părăsit stadionul la finele meciului, CU FRUNTEA SUS, obţinând un egal contra echipei fanion a României, jucând EFECTIV DE LA EGAL LA EGAL cu ea. Din nou, BRAVO TUTUROR JUCĂTORILOR, BRAVO ECHIPEI TEHNICE ÎN FRUNTE CU DAN ALEXA, BRAVO ECHIPEI DE CONDUCERE ÎN FRUNTE CU IOAN TIMOFTE, BRAVO NOII GALERII ŞI BRAVO PUBLICULUI TIMIŞOREAN FAN PREZENT ÎN NUMĂR ATÂT DE MARE PE STADION!
Iată ce frumos arăta o mică parte a acestui public exceptional” a scris Robu pe Facebook, ataşând şi o imagine în care se vede o mică partea a tribunei a II-a.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.