Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDacia - creştere spectaculoasă în Marea Britanie. Luna martie a însemnat un...

Dacia – creştere spectaculoasă în Marea Britanie. Luna martie a însemnat un plus de peste 200% la vânzări

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luna martie a consemnat un bilanţ de 4.973 unităţi pentru Dacia, faţă de cele numai 1.651 de vehicule comercializate cu un an în urmă. Motorul succesului este noua generaţie Sandero, model apreciat de britanici pentru preţul său extrem de avantajos şi pentru costurile sale reduse de întreţinere. Pe locul doi, în topul celor mai cerute modele, s-a situat SUV-ul Duster, campionul din 2013, notează autoindustry.ro.

Vânzările de mașini noi din Marea Britanie au totalizat în perioada ianuarie-martie o creştere de 13,7%, până la 688.122 unităţi. Topul celor mai bine vândute modele este dominat, în continuare, de Ford Fiesta, urmat îndeaproape de fratele mai mare Focus, de Vauxhall Corsa (Opel) şi Volkswagen Golf.

Regatul Unit se numără printre puţinele state care au revenit pe plus, după declinul accentuat al pieţei europene din ultimii ani. În 2013, înmatriculările de maşini noi au înregistrat o creştere de 10,8%, bilanţul final de 2,26 milioane de unităţi egalând precedentul maxim istoric, atins în 2007. În schimb, Germania, Franţa şi Italia continuă să raporteze scăderi cuprinse între 4,2 şi 7,09% pe piaţa auto, ai scrie sursa citată.

Foto:promotor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare