Țigan din Clanul Cârpaci, prins de polițiștii din Timișoara, la volanul unui LAMBORGHINI cu numere FALSE! FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Duminică, în jurul prânzului, cetățeanul român cu domiciliul în Germania, Jurj Flavius, în vârstă de 34 de ani, membru al Clanului țigănesc Cârpaci, se pregătea de mers la nuntă. Odată ieșit cu mașina în trafic, pentru ultimele pregătiri înainte de marele eveniment la care avea să participe, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, pe Calea Lugojului.

Odată tras pe dreapta, șoferul bolidului de sute de mii de euro a prezentat polițiștilor documente din care reieșea faptul că numerele de înmatriculare ale mașinii erau false, însă acest fapt nu l-a descurajat să scoată mașina în trafic, bazându-se, cel mai probabil, pe faptul că el are cetățenie germană, iar numerele false ale bolidului provin tot din Germania.

Cetățeanul cu domiciliul stabil în Germania a fost condus la sediul Poliției Rutiere, acolo unde i s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat, totodată polițiștii verificând și starea mașinii, un Lamborghini Murcielago, care nu figurează ca fiind furat.

În plus, oamenii legii îl pot acuza pe Jurj pentru fals și uz de fals deoarece, din primele cercetări, carnețelul de handler, de asemenea provenit din Germania, pare a fi fals.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UTO4-sgnTRw&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img