sebastian-spanache-trio

Trio-ul de jazz modern, compus din Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu, a fost invitat să susțină un concert la Berlin, în cadrul seriei de concerte Karpaten Jazzy, la Institutul Cultural Român (ICR). Seria de concerte Karpaten Jazzy își propune prezentarea pe teritoriul Germaniei a unor proiecte de jazz contemporan reunite sub cupola unor importanți muzicieni ai genului din România. ICR Berlin îşi propune prezentarea unor nume cu rezonanţă din muzica jazz şi tradiţională românească într-o serie de concerte, care vor activa un public încă neaccesat de către institut.

Muzicienii timișoreni vor susține un concert și la Praga, în bine cunoscutul și renumitul club Agharta Jazz Klub, în data de 3 decembrie 2014, dar până la concertele de ”afară”, trupa va evolua și în câteva orașe importante din România.

Pe data de 10 noiembrie, trioul a lansat al treilea material discografic, DVD-ul ”Live on the Eiffel Bridge”, care a fost filmat în timpul concertului de lansare al albumului ”A Pasha’s Abstinence”, din data de 25 aprilie 2014, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) în România, eveniment realizat cu sprijinul Plai. Video-ul se poate vizualiza pe siteul oficial al trupei: www.sebastianspanachetrio.com.

Programul turneului de sfârșit de an arată astfel:
– București – Jazz Book, 26 noiembrie;
– Cluj – Atelier Café, 27 noiembrie;
– Satu-Mare – District 15, 28 noiembrie;
– Debrecen (Ungaria) – Incognito, 29 noiembrie;
– Praga (Cehia) – Agharta Jazz Centrum, 3 decembrie;
– Berlin (Germania) – Institutul Cultural Român, 5 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.