AcasăStiriTimișorenii de la Sebastian Spanache Trio în concert la Berlin, Praga, dar...

Timișorenii de la Sebastian Spanache Trio în concert la Berlin, Praga, dar și în țară

Trio-ul de jazz modern, compus din Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu, a fost invitat să susțină un concert la Berlin, în cadrul seriei de concerte Karpaten Jazzy, la Institutul Cultural Român (ICR). Seria de concerte Karpaten Jazzy își propune prezentarea pe teritoriul Germaniei a unor proiecte de jazz contemporan reunite sub cupola unor importanți muzicieni ai genului din România. ICR Berlin îşi propune prezentarea unor nume cu rezonanţă din muzica jazz şi tradiţională românească într-o serie de concerte, care vor activa un public încă neaccesat de către institut.

Muzicienii timișoreni vor susține un concert și la Praga, în bine cunoscutul și renumitul club Agharta Jazz Klub, în data de 3 decembrie 2014, dar până la concertele de ”afară”, trupa va evolua și în câteva orașe importante din România.

Pe data de 10 noiembrie, trioul a lansat al treilea material discografic, DVD-ul ”Live on the Eiffel Bridge”, care a fost filmat în timpul concertului de lansare al albumului ”A Pasha’s Abstinence”, din data de 25 aprilie 2014, fiind primul concert amplificat cu sistem silent (pe principiul silent disco) în România, eveniment realizat cu sprijinul Plai. Video-ul se poate vizualiza pe siteul oficial al trupei: www.sebastianspanachetrio.com.

Programul turneului de sfârșit de an arată astfel:
– București – Jazz Book, 26 noiembrie;
– Cluj – Atelier Café, 27 noiembrie;
– Satu-Mare – District 15, 28 noiembrie;
– Debrecen (Ungaria) – Incognito, 29 noiembrie;
– Praga (Cehia) – Agharta Jazz Centrum, 3 decembrie;
– Berlin (Germania) – Institutul Cultural Român, 5 decembrie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente