Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piața Libertății rămâne fără apă rece, miercuri. Care este motivul întreruperii apei în zona aflată în curs de reabilitare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 22 octombrie 2014, între orele 9:00 și 17:00, apa potabilă va fi întreruptă în Piața Libertății și pe strada Emanoil Ungureanu. Motivul întreruperii este legat de faptul că Aquatim are de efectuat lucrări la intersecția străzilor Emanoil Ungureanu și Eugeniu de Savoya, în cadrul proiectului de reabilitare a centrului istoric, o investiție a Primăriei Timișoara.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, informează compania Aquatim.

Problemele legate de serviciile de alimentare cu apă, dar şi cele care au legătură cu sistemul de canalizare, se pot reclama la dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare