Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Mediului care a inițiat ”timbrul de mediu” are o mașină înmatriculată în Bulgaria, pentru a NU PLĂTI… timbrul de mediu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Cea care a introdus forma actuala a ”Timbrului de Mediu”, fosta taxă de primă înmatriculare, Rovana Plumb, a fost prinsă ”cu mâța-n sac”! Deși actuala formă a taxei de poluare pentru autoturisme a fost introdusă în timpul mandatului său, nici măcar fostul ministru nu a fost de acord să o plătească, iar pentru a ”scăpa” de taxa impusă chiar de ea, demnitara și-a înmatriculat SUV-ul Audi Q7 în Bulgaria.

Reporterii României libere au fotografiat autoturismul chiar în curtea casei Rovanei Plumb. Mai mult, șoferul familiei le-a confirmat că vehiculul, care are în prezent numere de înmatriculare de Ruse (Bulgaria), este utilizat de către fiul demnitarei, iar mai mulți martori le-au povestit că același Audi Q7 mai este folosit și de soțul fostului ministru al Mediului. Cu toate acestea, Rovana Plumb a negat că ar deține autoturismul în cauză.

Audi-ul Q7 are un motor V8 pe benzină de 4.2 litri și a ajuns pe mâna fiului Rovanei Plumb, care, pentru a nu fi nevoit să plătească sume exorbitante către statul român a înmatriculat bolidul în țara vecină, asta după ce în perioada cât mama sa a deținut-o ”la vedere”, apărând inclusiv în declarația ei de avere, mașina avea numere ”românești”. Cu această ocazie, familia Plumb face economii de aproape 6.100 de lei anual, numai din faptul că nu pătește impozit în țara noastră, dar și câteva mii de euro cât ar fi avut de achitat ”timbrul de mediu”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare