ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape de TRAGEDIE! Un TIR bulgăresc a SPULBERAT un BMW X5, lângă Lugoj FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 6 iulie 2015, a avut loc un accident de circulație pe DN 6, între Lugoj și Găvojdia. Un autoturism de teren BMW X5, care se deplasa dinspre Caransebeș înspre municipiul de pe Timiș a fost lovit violent, din spate, de un TIR înmatriculat în Bulgaria, după ce, din primele informații, șoferul autotrenului cu remorcă nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care se deplasa înaintea sa.

În urma impactului, partea din spate a BMW-ului a fost complet distrusă, iar autoturismul a fost proiectat la circa 100 de metri de locul impactului, în câmp, de unde rezultă și viteza excesivă cu care circula autotrenul condus de un șofer bulgar în vârstă de 50 de ani, TIR-ul fiind de asemenea înmatriculat în țara vecină. Ca urmare a accidentului, două femei, pasagere în mașina de teren, au fost rănite.  Dacă sora bărbatului a scăpat cu răni nu foarte grave și este stabilă din punct de vedere medical, mama șoferului autoturismului de teren a suferit răni grave, ca urmare a incidentului petrecut în jurul orei 17:10, bătrâna, în vârstă de circa 70 de ani, suferind multiple fracturi. Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal din Lugoj, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au demarat deja o anchetă, aceștia nereușind să se înțeleagă prea bine cu șoferul vinovat de producerea accidentului, întrucât acesta nu vorbește decât limba bulgară. ”Șoferului autotrenului, în vârstă de 50 de ani, i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Traficul pe drumul european s-a desfășurat cu dificultate, pe un singur sens, mai mult de o oră după momentul producerii incidentului, asta și pentru că TIR-ul, în urma accidentului, a rămas efectiv fără frâne, după ce s-au rupt câteva conducte, motiv pentru care mașina de mare tonaj, încărcată cu materiale textile, nu a putut pleca pe propriile roți.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ElCME0bbcFI&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore