ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un accident banal, transformat într-o tentativă de şantaj aseară la Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un accident uşor s-a produs aseară în jurul orei 22:00, chiar lângă Grădina de vară a Cinematografului Capitol din Timişoara.

Din primele informaţii de la locul accidentului, un Peugeot 205, în care se afla un băiat şi o fată, au virat la stânga dinspre Primărie, înspre Podul Mitropolitului Andrei Șaguna, pe Bulevardul Regele Ferdinand I, iar dinspre Catedrală venea un Bmw, care a încercat să se bage în parcarea din partea stângă, chiar în faţa chioşcului de sandwich-uri de la Capitol. Tânărul care a condus Bmw-ul, ne-a povestit că: “Nu l-am văzut când am virat la stânga în parcare, doar am simţit o lovitură în uşa din spate. Recunosc că am fost de vină şi am încercat să facem o înţelegere amiabilă, după care să-i dau o copie după asigurarea maşinii.” După accident ambii şoferi şi-au sunat părinţii şi i-au chemat la locul incidentului.

Iniţial şoferul autoturismului marca Peugeot, a fost de acord să încheie o înţelegere amiabilă, dar la sosirea părintelui, acesta s-a răzgândit şi i-au cerut şoferului vinovat, 500 de euro pentru reparaţia maşinii. Tatăl şoferului care a produs accidentul, a refuzat să-i dea aceşti bani, dar s-a oferit să plătească o platformă pentru a-i duce autoturismul avariat într-un sat din apropierea Timisoarei. Când au văzut că nu reuşesc să-l convingă pe acesta să le dea banii, au sunat la Salvare şi Poliţie, declarând că fata din Peugeot s-a lovit la cap în urma accidentului şi are nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj de poliţie şi ambulanţă, au sosit de urgenţă la faţa locului, iar fata a fost dusă la Spitalul Municipal, pentru investigaţii amănunţite. Poliţiştii, i-au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şoferului vinovat.

Dar pentru a vedea ce a declarat tatăl şoferului vinovat şi fată implicată în accident, urmăriţi filmarea de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Djh9K4sM2_Y&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore