ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un șofer a ”testat” rezistența unui Mercedes, la impactul cu un STÂLP, în fața Spitalului Județean din Timișoara FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Șoferul unui autoturism Mercedes E-Klasse a pierdut controlul volanului și a izbit puternic un stâlp din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara. Acesta pare să fi condus cu viteză excesivă și să fi ”ratat” curba, motiv pentru care a rămas cu mașina înfiptă în stâlpul pe care, culmea, mai este și un indicator rutier ”Control RADAR”, dar și unul care indică ”Oprirea Interzisă”.

”Schumacher”-ul de ocazie s-a ales doar cu o sancțiune contravențională, potrivit polițiștilor, pe motiv că incidentul rutier nu s-a soldat decât cu pagube materiale, șoferul scăpând teafăr și nevătămat în urma impactului.

”Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din fața Sptialului Județean. Întrucât accidentul nu s-a soldat cu victime, bărbatul care s-a aflat la volanul autoturismului a fost sancționat contravențional. Șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cel mai probabil a intrat cu viteză prea mare în curbă și a pierdut controlul mașinii” ne-a comunicat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore