Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un șofer a ”testat” rezistența unui Mercedes, la impactul cu un STÂLP, în fața Spitalului Județean din Timișoara FOTO

- Advertisement -

Șoferul unui autoturism Mercedes E-Klasse a pierdut controlul volanului și a izbit puternic un stâlp din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara. Acesta pare să fi condus cu viteză excesivă și să fi ”ratat” curba, motiv pentru care a rămas cu mașina înfiptă în stâlpul pe care, culmea, mai este și un indicator rutier ”Control RADAR”, dar și unul care indică ”Oprirea Interzisă”.

”Schumacher”-ul de ocazie s-a ales doar cu o sancțiune contravențională, potrivit polițiștilor, pe motiv că incidentul rutier nu s-a soldat decât cu pagube materiale, șoferul scăpând teafăr și nevătămat în urma impactului.

”Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din fața Sptialului Județean. Întrucât accidentul nu s-a soldat cu victime, bărbatul care s-a aflat la volanul autoturismului a fost sancționat contravențional. Șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cel mai probabil a intrat cu viteză prea mare în curbă și a pierdut controlul mașinii” ne-a comunicat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore