Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn șofer a ”testat” rezistența unui Mercedes, la impactul cu un STÂLP,...

Un șofer a ”testat” rezistența unui Mercedes, la impactul cu un STÂLP, în fața Spitalului Județean din Timișoara FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferul unui autoturism Mercedes E-Klasse a pierdut controlul volanului și a izbit puternic un stâlp din fața Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara. Acesta pare să fi condus cu viteză excesivă și să fi ”ratat” curba, motiv pentru care a rămas cu mașina înfiptă în stâlpul pe care, culmea, mai este și un indicator rutier ”Control RADAR”, dar și unul care indică ”Oprirea Interzisă”.

”Schumacher”-ul de ocazie s-a ales doar cu o sancțiune contravențională, potrivit polițiștilor, pe motiv că incidentul rutier nu s-a soldat decât cu pagube materiale, șoferul scăpând teafăr și nevătămat în urma impactului.

”Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din fața Sptialului Județean. Întrucât accidentul nu s-a soldat cu victime, bărbatul care s-a aflat la volanul autoturismului a fost sancționat contravențional. Șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cel mai probabil a intrat cu viteză prea mare în curbă și a pierdut controlul mașinii” ne-a comunicat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare