Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcul Copiilor din Timișoara își schimbă programul de vizitare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Singurul Parc destinat copiilor din Timișoara, Parcul ”Ion Creangă”, își reduce numărul orelor în care va fi deschis publicului, pe motiv că numărul vizitatorilor va scădea considerabil odată cu începerea noului an școlar și cu răcirea vremii.

Noul orar, în care Parcul Copiilor va fi deschis, va fi între ora 9:00 și ora 21:00, dar trebuie să țineți cont de faptul că funcţionarea unor echipamente de joacă, cum sunt trenuleţul sau circuit de canoe, va fi sistată. De asemenea, începând cu data de 15 septembrie 2014, parcul va fi deschis şi în ziua de luni a fiecărei săptămâni.

Din primăvara anului 2015, odată cu reîncălzirea vremii, se va reveni la actualul program de funcţionare, respectiv 9:00-24:00.

”Cu speranţa că şi cetăţenii, împreună cu copiii, vor sprijini funcţionarea în bune condiţii a parcului printr-un comportament adecvat, îi asigurăm pe toţi aceştia de o deschidere totală şi o colaborare permanentă pentru ca acest parc să satisfacă aşteptările atât ale celor mici, cât şi ale celor mari” anunță responsabilii Parcului Copiilor din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare