ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii, din nou pe podium la Naționalul de Autoslalom. Ce rezultate au obținut pe primul circuit auto profesionist din România FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipa Constructim SA a reușit să câștige pentru a doua oară o etapă din Campionatul Național de Autoslalom 2014. Aceasta a avut loc în perioada 6-7 septembrie, la Adancata, pe primul circuit de viteză dedicat curselor auto, celalalte din țară fiind de fapt piste pentru karturi. A fost concursul de inaugurare a pistei și, cum era de așteptat, și-au făcut apariția mașini foarte puternice (Ferrari 458, Porsche Panamera, Lotus, Renault Speedster, etc).

Timișoara a fost reprezentată de Alexandru Krepelka, care a obținut și un onorabil loc 2 la clasa open, dar și de Zoltan Martincseck, puștoaica Maria Țurai și de Raul Tudoreanu. În ceea ce privește reprezentarea pe echipe, Constructim SA a reușit pentru a doua oară, în acest campionat, să ocupe prima treaptă a podiumului, reușind astfel să-și consolideze poziția în lupta pentru câștigarea campionatului.

”Participarea piloților echipei Constructim a fost posibilă numai cu susținerea din partea Constructim SA, Ducodan, Neferprod, Panificație Tim și în parteneriat cu Organizația Generație Tânără România” ne-a spus Alexandru Krepelka, unul dintre cei mai experimentați piloți timișoreni în competițiile de acest gen.

De pe podium nu putea lipsi surprinzătoarea Maria Țurai, sportiva reușind o clasare pe locul 2 la feminin. La juniori, deși nu a urcat pe podium. a avut o evoluție excelentă obținând un timp cu care, la clasa 1, ar fi fost pe locul întâi. ”Concurența este acerbă la juniori și ceilalți au mașini foarte performante de 15.000-20.000 de euro, special pregatite pentru circuit. Concurenții Mariei se antrenează de două ori pe săptămână, iar o ședință de antrenament durează circa 4 ore pe acest circuit” ne-a mai explicat Krepelka.

Nu ne rămâne altceva de făcut decât să le urăm multă baftă în continuare și, de ce nu, să câștige această ediție de campionat, ca echipă reprezentativă pentru Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore