Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii, din nou pe podium la Naționalul de Autoslalom. Ce rezultate au obținut pe primul circuit auto profesionist din România FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Echipa Constructim SA a reușit să câștige pentru a doua oară o etapă din Campionatul Național de Autoslalom 2014. Aceasta a avut loc în perioada 6-7 septembrie, la Adancata, pe primul circuit de viteză dedicat curselor auto, celalalte din țară fiind de fapt piste pentru karturi. A fost concursul de inaugurare a pistei și, cum era de așteptat, și-au făcut apariția mașini foarte puternice (Ferrari 458, Porsche Panamera, Lotus, Renault Speedster, etc).

Timișoara a fost reprezentată de Alexandru Krepelka, care a obținut și un onorabil loc 2 la clasa open, dar și de Zoltan Martincseck, puștoaica Maria Țurai și de Raul Tudoreanu. În ceea ce privește reprezentarea pe echipe, Constructim SA a reușit pentru a doua oară, în acest campionat, să ocupe prima treaptă a podiumului, reușind astfel să-și consolideze poziția în lupta pentru câștigarea campionatului.

”Participarea piloților echipei Constructim a fost posibilă numai cu susținerea din partea Constructim SA, Ducodan, Neferprod, Panificație Tim și în parteneriat cu Organizația Generație Tânără România” ne-a spus Alexandru Krepelka, unul dintre cei mai experimentați piloți timișoreni în competițiile de acest gen.

De pe podium nu putea lipsi surprinzătoarea Maria Țurai, sportiva reușind o clasare pe locul 2 la feminin. La juniori, deși nu a urcat pe podium. a avut o evoluție excelentă obținând un timp cu care, la clasa 1, ar fi fost pe locul întâi. ”Concurența este acerbă la juniori și ceilalți au mașini foarte performante de 15.000-20.000 de euro, special pregatite pentru circuit. Concurenții Mariei se antrenează de două ori pe săptămână, iar o ședință de antrenament durează circa 4 ore pe acest circuit” ne-a mai explicat Krepelka.

Nu ne rămâne altceva de făcut decât să le urăm multă baftă în continuare și, de ce nu, să câștige această ediție de campionat, ca echipă reprezentativă pentru Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare