Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Puştoaica Maria Ţurai a făcut senzaţie şi la etapa a III-a a CN Autoslalom: Locul I la feminin şi locul II la juniori

- Advertisement -

Măgureni a fost gazda celei de-a treia etape Campionatului Naţional de Autoslalom, competiţie organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS), eveniment la care a luat parte şi echipa timişoreană Constructim.

Sportivii Alexandru Krepelka şi Maria Ţurai s-au întors cu şi mai multe rezultate pozitive decât etapa trecută, piloţii reuşind să se claseze după cum urmează:
Maria Ţurai – locul I la clasa feminin şi locul II la juniori;
Alexandru Krepelka – locul II la clasa open;
Clubul Constructim SA Timişoara – locul III în clasamentul pe echipe.

Revenind la fata de numai 17 ani Maria Ţurai, aceasta a întrecut toate aşteptările. Dacă etapa trecută, Maria obţinea clasarea pe locul 3 la “feminin” şi pe 4 la “juniori” în cadrul etapei a III-a a „Naţionalului” de Autoslalom, domnişoara a reuşit să urce câte un loc în fiecare clasament.

„La etapa a III-a a Campionatului Naţional de Autoslalom, desfăşurată la Magureni, după mai multe bobârnace şi <<ameninţări>> că nu mai are voie în oraş, sa mobilizat şi „a mers” ca un om mare. În concurs a reusit chiar să bată timpii din antrenamente ai lui Marius Nopcea şi pe al meu, adică tocmai oamenii care s-au ocupat de instruirea Mariei, toţi antrenându-ne cu aceeaşi maşină, Opel Corsa, care a fost fidelă până în a doua urcare de concurs a Mariei. La începutul manşei a doua a cedat cutia de viteze dar şi cu timpul din prima manţă a lăsat multă lume cu gura căscată; a obţinut locul II la juniori şi locul I la feminin” ne-a declarat Alex Krepelka, colegul şi „profesorul” Mariei, la revenirea la Timişoara.

Aceste rezultate excepţionale pentru prima fată junior care reprezintă Timişul la un concurs de asemenea anvergură, completate de locul II la clasa open obţinut de Alexandru Krepelka precum şi de clasările celorlalţi membrii ai echipei au adus clubului Constructim Timişoara locul III la echipe. „Aceste rezultate au fost posibile şi cu sprijinul sponsorilor de la Cosntructim, Ducodan, Pro Red, Neferprod, EuroInstal, L.C. Electric Plus şi celor de la Niadal din Deta” a mai adăugat Krepelka.

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom, este programată tot la Măgureni, la finele lunii viitoare, mai exact pe 26 şi 27 iulie.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore