Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportGala "Laurii pilotajului românesc" premiază mâine şi timişorenii. Piloţii care "aleargă" cu...

Gala „Laurii pilotajului românesc” premiază mâine şi timişorenii. Piloţii care „aleargă” cu Vocea Timişului primesc trofee

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Gala Laurii Pilotajului Auto & Karting ACR-CNAK 2013” premiază sportivii cu rezultate deosebite în automobilism şi karting, obţinute pep arcursul acestui an. Evenimentul are loc sâmbătă, 7 decembrie 2013, la Alba Iulia, iar de faţă vor fi şi câţiva piloţi timişoreni, nominalizaţi de Comisia de Automobilism şi Karting – ACR Timiş pentru premierea naţională a Campionatelor de Automobilism şi Karting organizate de ACR.

Evenimentul debutează la ora 12:00, la sediul ACR Alba, iar între cei nominaliţati se regăsesc şi piloţii care „aleargă” cu Vocea Timişului pe maşini: Sergiu „GAO” Tirla, dar şi alţi doi tineri piloţi – Adrian „MAO” Marcovici şi Radu Tudoreanu.

„Sunt mândru că şi în 2013 am fost nominalizat să iau parte la această Gală importantă pe plan naţional, fiindu-mi astfel recunoscute munca şi efortul depuse în acest an. Sunt bucuros că şi în acest an am avut rezultate deosebite şi îmi doresc şi pentru 2014 rezultate cel puţin la fel de bune dacă nu să ajung şi mai sus de atât. Sunt bucuros că GAO Racing Team Timişoara – clubul pe care l-am format eu alături de ceilalţi colegi scoate performanţe de seamă, motiv pentru care sâmbătă vom fi fiind prezenţi şi invitaţi în cadrul acestei Gale. Asta a şi fost ideea înfinţării clubului: să obţinem rezultate şi am reuşit ce ne-am propus” ne-a declarat, încântat, cel cunoscut în lumea auto sub numele de „GAO”, chiar înainte de plecarea spre Alba-Iulia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare