Cupa Axis trage cortina peste ediția 2014 a ”Regionalului” de Viteză în Coastă. Ce pilot timișorean revine pe pistă

- Advertisement -
”Regionalul” de Viteză în Coastă a ajuns înaintea ultimului ”hop” din 2014. Competiția dedicată atât piloților licențiați cât și celor nelicențiați are loc pe superbul traseu din Țara Zarandului, la Slatina de Mureş-Brazii, în județul Arad.

Ultima etapă debutează la ora 8:00, dis de dimineață, odată cu verificările tehnice, pentru ca o oră mai târziu să înceapă recunoașterile. Antrenamentele încep de la ora 10:00, iar prima manșă de concurs la ora 11:00.

Etapa a III-a a CRVS are două manșe de concurs, iar la finalul acestora, piloții vor fi premiați atât pentru rezultatele obținute la finalul de etapă, cât și pentru cele obținute de-a lungul sezonului, festivitatea de premiere fiind programată pentru ora 17:00.

”A fost un sezon dificil, dar mă bucur că am reușit să îl ducem la bun sfârșit! Am dovedit încă odată că motto-ul nostru ”Întrece-te legal” este cât se poate de actual și de valabil și că în cadrul competițiilor noastre se pot înscrie la start toți pasionații, atât de rally-sprint, cât și de viteză în coastă. Sper ca și etapa de mâine să fie un succes, al fel ca celelalte” ne-a declarat Sorin Bălan, din partea organizatorilor de la VSS Racing Club.

gaoUnul dintre piloții timișoreni care participă la etapa de viteză pe traseu montan de la Brazii este Sergiu Tirla. ”GAO” revine pe circuit după o absență de câteva luni. ”Mergi și eu, după o absență de câteva luni pricinuită de motive financiare. Acum merg cu mașina în altă configurație și etapa asta îmi vine ca o mănușă să o testez. Sper să obțin un rezultat bun ținând cont de modificările aduse mașinii, însă va fi destul de dificil, concurența fiind acerbă” ne-a mărturisit pilotul atât de îndrăgit de publicul spectator pentru ”ghidușiile” pe care acesta le face la mai toate competițiile la care participă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare