Incendiu-casa-scarii21

Locatarii unui bloc din Timișoara au fost la un pas de dezastru în noaptea trecută. Un bloc-turn de pe strada Ștefan Cel Mare a fost cuprins de fum, trezind locatarii în toiul nopții. În jur de 15 persoane de la etajul 3, printre care bătrâni, părinți cu copiii în brațe, au fost evacuați de urgență după ce fumul s-a extins pe casa scării, până la etajul nouă al blocului.

De urgență, la fața locului au sosit mai multe echipaje de la Pompieri, Poliție și Ambulanță, care au intervenit de urgentă. A fost blocat accesul autovehiculelor pe strada Ștefan Cel Mare, traficul fiind deviat pe liniile de tramvai. Unul dintre apartamente a fost spart de pompieri pentru a fi verificat dacă în interior nu arde ceva, jandarmii intrând cu scuturile în față. În interiorul apartamentului a fost găsit un câine Amstaff, foarte speriat și care lătra încontinuu. Două persoane s-au intoxicat cu fumul gros și au suferit atacuri de panică. Una dintre ele a primit îngrijiri la fața locului, în vreme ce cealaltă victimă, o femeie în vârstă, a fost transportată la spital.

Îngrijorător este faptul că focul a fost pus de o mână criminală. O persoană a turnat lichid inflamabil pe ușa unui apartament și i-a dat foc. La etajul 4 au fost descoperite mai multe cârpe și sticle de plastic umplute cu combustibil. Oamenii s-au putut întoarce în apartamentele lor imediat după ce fumul s-a dispersat iar forțele de ordine și-au încheiat misiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.