Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 6.000 de artificii și petarde, confiscate după o percheziție la domiciliu a polițiștilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii continuă curățenia de iarnă în piețele din Timișoara și nu numai, cei vizați fiind deținătorii ilegali de petarde și artificii. Peste 6.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de această dată, în urma unei percheziții a polițiștilor de la Secția 4 Timișoara la domiciliul unui bărbat de 42 de ani.

Mai exact au fost găsite 6.163 de petarde și artificii, precum și patru metri de bandă cu petarde, a căror proveniență nu a putut fi justificată, bărbatul nedeținând vreo autorizație. Întreaga cantitate de marfă ilegală a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul materialelor explozive, conform Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...