Peste 6.000 de artificii și petarde, confiscate după o percheziție la domiciliu a polițiștilor

Date:

Oamenii legii continuă curățenia de iarnă în piețele din Timișoara și nu numai, cei vizați fiind deținătorii ilegali de petarde și artificii. Peste 6.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de această dată, în urma unei percheziții a polițiștilor de la Secția 4 Timișoara la domiciliul unui bărbat de 42 de ani.

Mai exact au fost găsite 6.163 de petarde și artificii, precum și patru metri de bandă cu petarde, a căror proveniență nu a putut fi justificată, bărbatul nedeținând vreo autorizație. Întreaga cantitate de marfă ilegală a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul materialelor explozive, conform Legii 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare