Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii de la Secția 2, RAZIE de amploare la Timișoara. Vezi cine i-a ”ajutat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 25 septembrie 2014, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au întreprins, pe raza de competenţă, măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător. Oamenii legii au organizat o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efective de poliţie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, dar ajutor le-au oferit și colegii lor subofiţeri jandarmi şi poliţişti locali.

Efectivele au acţionat atât pentru prevenirea activităţilor infracţionale şi creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc, cât şi pentru prevenirea şi combaterea nerespectării normelor rutiere. În timpul acțiunii au fost legitimate aproape 200 de persoane şi controlate 165 de autovehicule, poliţiştii aplicând 88 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 14.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică şi încălcarea normelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare