Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTraficant de DROGURI italian, prins de polițiștii de frontieră pe Aeroportul din...

Traficant de DROGURI italian, prins de polițiștii de frontieră pe Aeroportul din Timișoara cu ACTE FALSE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu două zile, mai precis pe data de 24 septembrie 2014, în Punctul de Trecere al Frontierei din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara, s-a prezentat pentru a intra în țară, din direcția Sao Paolo, Brazilia, escală Munchen, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate și un pașaport biometric, ambele spaniole.

Întrucât oamenii legii aveau suspiciuni cu privire la autenticitatea acestor documente, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit, în urma căruia s-a constatat că actele nu prezintă elementele de siguranță specifice documentelor emise de autoritățile spaniole, fiind false.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetățean italian, se numește B.F. și are 55 de ani.

Cercetarile efectuate și din schimbul de informații cu autoritățile italiene, prin Punctul de Contact Oradea, confirmă faptul că bărbatul are antecedente penale pentru trafic de droguri, fiind condamnat în Italia la executarea unei pedepse privative de libertate pentru 15 ani, din care a executat 10 ani, ulterior fiind eliberat condiționat. Mai mult, pe numele acestuia autoritățile italiene au mai eliberat un mandat de arestare pentru executarea unei pedepse cu 8 luni de inchisoare.

Bărbatul a declarat că a obținut documentele false pe teritoriul Spaniei, de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 1.000 de euro, iar motivul pentru care a încercat să intre prin această metodă în România este faptul că avea interdicția de a părăsi statul italian.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea, cel în cauză fiind predat autorităților italiene în cursul zilei de ieri, în vederea luării măsurilor ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare