troleibuz-15

Întrucât sâmbătă și duminică sunt planificate lucrări de refacere a asfaltului de pe strada Cluj, traseele celor patru mijloace de transport în comun vor suferi modificări. Astfel, traseul deviat al liniilor 15, 16 şi Expres 2 va fi de la Casa Tineretului în dreapta pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – pasajul Michelangelo de unde intră în traseul cunoscut. Cu această ocazie se înfiinţează trei staţii pe porţiunea deviată: pe strada Surorile Martir Caceu vis-a-vis de Profi, pe Aleea F.C. Ripensia la Sala Olimpia şi în dreptul BRD. Staţiile Cluj şi Complexul Studenţesc sunt suspendate în zilele de 27 şi 28 septembrie.

Autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula de asemenea deviat doar când vin din Calea Girocului pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – bvd. Eroilor – bvd. Victor Babeş şi apoi îşi continuă traseul obişnuit. Staţiile temporare pe traseul deviat sunt: pe strada Surorile Martir Caceu vis-a-vis de Profi şi la Sala Olimpia. Staţia Cluj este suspendată în zilele de 27 şi 28 septembrie.

Devierea acestor trasee este valabilă doar pe pe sensul dinspre Calea Martirilor/Spitalul Judeţean spre centru. Iar din centru spre Calea Martirilor/Spitalul Judeţean se va circula pe traseul cunoscut. Totodată, Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță că începând de luni, 29 septembrie, liniile 15, 16, E2 şi E3 revin pe traseul cunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here