Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PATRU trasee ale mijloacelor de transport în comun din Timișoara, DEVIATE în weekend. Vezi de ce

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Întrucât sâmbătă și duminică sunt planificate lucrări de refacere a asfaltului de pe strada Cluj, traseele celor patru mijloace de transport în comun vor suferi modificări. Astfel, traseul deviat al liniilor 15, 16 şi Expres 2 va fi de la Casa Tineretului în dreapta pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – pasajul Michelangelo de unde intră în traseul cunoscut. Cu această ocazie se înfiinţează trei staţii pe porţiunea deviată: pe strada Surorile Martir Caceu vis-a-vis de Profi, pe Aleea F.C. Ripensia la Sala Olimpia şi în dreptul BRD. Staţiile Cluj şi Complexul Studenţesc sunt suspendate în zilele de 27 şi 28 septembrie.

Autobuzele de pe linia Expres 3 vor circula de asemenea deviat doar când vin din Calea Girocului pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – bvd. Eroilor – bvd. Victor Babeş şi apoi îşi continuă traseul obişnuit. Staţiile temporare pe traseul deviat sunt: pe strada Surorile Martir Caceu vis-a-vis de Profi şi la Sala Olimpia. Staţia Cluj este suspendată în zilele de 27 şi 28 septembrie.

Devierea acestor trasee este valabilă doar pe pe sensul dinspre Calea Martirilor/Spitalul Judeţean spre centru. Iar din centru spre Calea Martirilor/Spitalul Judeţean se va circula pe traseul cunoscut. Totodată, Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță că începând de luni, 29 septembrie, liniile 15, 16, E2 şi E3 revin pe traseul cunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare