Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal în trafic, la Timișoara: doi șoferi s-au luat la bătaie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Doi șoferi s-au luat la bătaie în plină stradă, la Timișoara. Scandalul a fost întrerupt de o patrulă a jandarmilor, care trecea din întâmplare prin zonă.

Cei doi șoferi timișoreni, de 25, respectiv 31 de ani, se înjurau și se loveau reciproc, joi dimineață, pe strada Cerna, moment în care au fost observați de un echipaj de jandarmi care se afla în zonă. Unul dintre tineri le-a cerut ajutorul jandarmilor, în aplanarea scandalului, susținând că celălalt șofer nu i-a acordat prioritate.

„La vederea jandarmilor, unul dintre conducătorii auto, M.I., în vârstă de 25 de ani, s-a deplasat către aceştia, solicitându-le să ia măsuri împotriva celuilalt conducător auto, F.D., în vârstă de 31 de ani care „nu i-a acordat prioritate”. Echipajul de jandarmi a verificat cele petrecute atât din relatările martorilor, cât şi a persoanelor implicate. Având o atitudine sfidătoare faţă de forţele de ordine în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, F.D. a refuzat acest lucru şi a întors spatele jandarmilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie arondată teritorial, împreună cu celălalt tânăr, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare