Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oameni încăpățânați! Amenzi și peste 100 de kilograme de marfă confiscată de la vânzătorii ”ilegali” de vechituri FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au efectuat în cursul zilei ieri o nouă acțiune amplă pentru luarea măsurilor legale în ceea ce-i privește pe comercianții de obiecte uzate care desfășoară activități de vânzare fără a deține autorizație și în locuri nepermise.

Una din locațiile cele mai frecventate de astfel de persoane și cu privire la care s-au primit cele mai multe sesizări de la cetățeni este zona Badea Cârțan, unde au fost efectuate acțiuni repetate cu confiscarea obiectelor expuse spre vânzare. De lângă piață, comercianții, s-au mutat pe Podul Dacilor după care s-au deplasat pe malul Begăi spre Industria Lânii. În cursul zilei de ieri a fost organizată o nouă acțiune pe această linie. In total, în zona ILSA si pe B-dul Regele Carol au fost aplicate 16 sancțiuni, fiind confiscate în total în jur de 100 de kilograme de marfă, în principal obiecte de uz casnic, electrocasnice și electronice, telefoanedar și alte produse.

”Astfel de acțiuni vor continua până la dispariția acestui fenomen” anunță Poliția Locală, însă oamenii par mult prea încăpățânați încât să renunțe la acest ”obicei” care nu le aduce altceva decât amenzi, indiferent de ”încasările” pe care aceștia le obțin din valorificarea obiectelor second-hand.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare