Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crosul nocturn de Ziua Timișoarei dă peste cap traficul mijloacelor de transport în comun. Vezi SCHIMBĂRILE!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, 2 august 2014, Timișoara va găzdui, în zona centrală a orașului, Crosul Nocturn, competiție ce va modifica traseele mijloacelor de transport public după ora 21:30.

Traseul pe care se va alerga este următorul: Primăria Timișoara – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul I.C. Brătianu – strada Michelangelo – strada Cluj – bulevardul Victor Babeș – bulevardul Mihai Viteazu – Primăria Timișoara, distanța acestuia fiind aproximată la 3 kilometri.

Pentru buna desfăşurare a Crosului nocturn, organizat sâmbătă seara târziu, Regia Autonomă de Transport Timişoara anunţă că va impune devieri de traseu pe mai multe linii. Astfel, autobuzele de pe linia Expres 7 vor întoarce la intersecţia Regina Maria, începând cu ora 21:30.

Troleibuzele şi autobuzele care circulă pe liniile 15, 16 şi Expres 2 nu se vor abate de la traseu, dar vor fi dirijate începând cu aceeaşi oră de poliţiştii rutieri în funcţie de modul în care se vor deplasa participanţii la crosul nocturn.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore