Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRobu răbufneşte şi ACUZĂ dur: "Ciuhandu şi Grindeanu N-AU FĂCUT NIMIC, pentru...

Robu răbufneşte şi ACUZĂ dur: „Ciuhandu şi Grindeanu N-AU FĂCUT NIMIC, pentru Timişoara, ANI ÎN ŞIR!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri dimineaţă. edilul Timişoarei, Nicolae Robu, lansa cele mai grave acuzaţii de la „înscăunarea” sa, trimiţând o „săgeată” extrem de veninoasă către fostul primar Gheorghe Ciuhandu. „…fostul primar Gheorghe Ciuhandu, probabil speriat de PSD pentru neregulile comise cât a fost primar şi -cine alţii dacă nu ei?- celebrii fraţi Cristescu, neîmpăcaţi că n-au nicio putere asupra Primăriei Timişoarei cu mine ca Primar” susţinea la primele ore ale zilei, Nicolae Robu, public, pe Facebook, totul după ce o parte dintre ţărănişti, între care şi Gheorghe Ciuhandu, au „coalizat” cu PSD pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu şi a vicepreşedintelui Consliului Judeţean Timiş – Marian Vasile (ambii PNL).

La doar câteva ore de la aceste vorbe grele lansate de Robu, venea replica lui Sorin Grindeanu, preşedintele PSD susţinând că „Nicolae Robu a trimis din Asia, unde se află de 10 zile la relaxare”, asta deşi de când a plecat în Extremul Orient, primarul Timişoarei a precizat permanent că se află în vizită de lucru, Acuzaţiile lui Grindeanu nu s-au oprit aici, şeful PSD Timişoara fiind de părere că „am gândit o soluţie pentru deblocarea oraşului printr-o alianţă politică alături de PNŢCD şi PPDD”. Ei bine, replica, din partea primarului timişorean, nu a întârziat să apară, făcând referire la faptul că Timişoara este sufocată de cele peste 100 de şantiere deschise momentan în oraş.

„Nu obişnuiesc să dau replica unor oameni de o aşa joasă speţă precum acest Sorin Grindeanu. Doar un singur lucru vreau să spun: da, asum blocarea unor zone ale oraşului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie ştiut -şi sunt convins că timişorenii ştiu- că prin aceasta „blocare” eu am adus Timişoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduţi dacă eu aş fi cedat în faţa populismului PSD şi a presiunilor celor care mă critică pentru ca am deschis peste 100 de şantiere. Timişoara nu ar fi ajuns în situaţia de a necesita abordarea în forţă la care am recurs eu dacă Ciuhandu şi Grindeanu şi-ar fi făcut datoria. Ori, pentru oraş, ei N-AU FĂCUT NIMIC ANI ÎN ŞIR!

Acum, aceiaşi oameni de nimic vor să pună din nou mâna pe oraş, în asociere cu bine-ştiuţii, de toată lumea, fraţi Cristescu!

Nu mă voi lăsa intimidat şi voi lupta cu toate mijloacele legale împotriva acestor oameni de nimic!” a scris edilul Timişoarei, cu puţin timp în urmă, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare