Robu răbufneşte şi ACUZĂ dur: „Ciuhandu şi Grindeanu N-AU FĂCUT NIMIC, pentru Timişoara, ANI ÎN ŞIR!”

- Advertisement -

Miercuri dimineaţă. edilul Timişoarei, Nicolae Robu, lansa cele mai grave acuzaţii de la „înscăunarea” sa, trimiţând o „săgeată” extrem de veninoasă către fostul primar Gheorghe Ciuhandu. „…fostul primar Gheorghe Ciuhandu, probabil speriat de PSD pentru neregulile comise cât a fost primar şi -cine alţii dacă nu ei?- celebrii fraţi Cristescu, neîmpăcaţi că n-au nicio putere asupra Primăriei Timişoarei cu mine ca Primar” susţinea la primele ore ale zilei, Nicolae Robu, public, pe Facebook, totul după ce o parte dintre ţărănişti, între care şi Gheorghe Ciuhandu, au „coalizat” cu PSD pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu şi a vicepreşedintelui Consliului Judeţean Timiş – Marian Vasile (ambii PNL).

La doar câteva ore de la aceste vorbe grele lansate de Robu, venea replica lui Sorin Grindeanu, preşedintele PSD susţinând că „Nicolae Robu a trimis din Asia, unde se află de 10 zile la relaxare”, asta deşi de când a plecat în Extremul Orient, primarul Timişoarei a precizat permanent că se află în vizită de lucru, Acuzaţiile lui Grindeanu nu s-au oprit aici, şeful PSD Timişoara fiind de părere că „am gândit o soluţie pentru deblocarea oraşului printr-o alianţă politică alături de PNŢCD şi PPDD”. Ei bine, replica, din partea primarului timişorean, nu a întârziat să apară, făcând referire la faptul că Timişoara este sufocată de cele peste 100 de şantiere deschise momentan în oraş.

„Nu obişnuiesc să dau replica unor oameni de o aşa joasă speţă precum acest Sorin Grindeanu. Doar un singur lucru vreau să spun: da, asum blocarea unor zone ale oraşului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie ştiut -şi sunt convins că timişorenii ştiu- că prin aceasta „blocare” eu am adus Timişoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduţi dacă eu aş fi cedat în faţa populismului PSD şi a presiunilor celor care mă critică pentru ca am deschis peste 100 de şantiere. Timişoara nu ar fi ajuns în situaţia de a necesita abordarea în forţă la care am recurs eu dacă Ciuhandu şi Grindeanu şi-ar fi făcut datoria. Ori, pentru oraş, ei N-AU FĂCUT NIMIC ANI ÎN ŞIR!

Acum, aceiaşi oameni de nimic vor să pună din nou mâna pe oraş, în asociere cu bine-ştiuţii, de toată lumea, fraţi Cristescu!

Nu mă voi lăsa intimidat şi voi lupta cu toate mijloacele legale împotriva acestor oameni de nimic!” a scris edilul Timişoarei, cu puţin timp în urmă, pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img