Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii din Timiş au un nou şef-adjunct. Vezi cine ocupă funcţia timp...

Poliţiştii din Timiş au un nou şef-adjunct. Vezi cine ocupă funcţia timp de şase luni!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Odată cu plecarea comisarului-şef Ioan Bîrla la conducerea Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Timiş, postul lăsat liber de acesta a fost scos la concurs de către instituţie. Câştigătorul acestui concurs a fost desemnat Daniel Mihai Langă, comisarul-şef de poliţie fiind împuternicit ca de astăzi să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef LangăL, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pe o perioadă de maxim şase luni de zile.

Langă (foto) are 19 ani de activitate, doar în cadrul I.P.J. Timiş, actualul comisar-şef lucrând ca ofiţer operativ în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Investigaţii Criminale şi a ocupat funcţii de conducere în cadrul Biroului Furturi din Auto, Biroului de Investigaţii Criminale şi în cadrul Secţiilor 2 şi 3 din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare