12.9 C
Timișoara
luni,21,iunie,2021
AcasăStiriSocialPoliţiştii din Timiş au un nou şef-adjunct. Vezi cine ocupă funcţia timp...

Poliţiştii din Timiş au un nou şef-adjunct. Vezi cine ocupă funcţia timp de şase luni!

Odată cu plecarea comisarului-şef Ioan Bîrla la conducerea Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Timiş, postul lăsat liber de acesta a fost scos la concurs de către instituţie. Câştigătorul acestui concurs a fost desemnat Daniel Mihai Langă, comisarul-şef de poliţie fiind împuternicit ca de astăzi să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef LangăL, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pe o perioadă de maxim şase luni de zile.

Langă (foto) are 19 ani de activitate, doar în cadrul I.P.J. Timiş, actualul comisar-şef lucrând ca ofiţer operativ în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Investigaţii Criminale şi a ocupat funcţii de conducere în cadrul Biroului Furturi din Auto, Biroului de Investigaţii Criminale şi în cadrul Secţiilor 2 şi 3 din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,800AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente